STANLEY Sverige sponsrar Svenska Skidskyttelandslaget

STANLEY Sverige sponsrar Svenska Skidskyttelandslaget

22 november 2016

STANLEY Sverige kan stolt meddela att ett nytt och mer omfattande avtal slutits med Svenska Skidskytteförbundet om ett samarbete säsongen 2016-2017.

Stanley Black & Decker vill genom det förnyade samarbetet stärka varumärket STANLEY i Sverige och Europa och samtidigt visa sitt engagemang för det Svenska Skidskyttelandslaget.

Målsättningen med samarbetet för STANLEY är att skapa möjligheter till event och aktiviteter för att stärka relationen med våra kunder, leverantörer, medarbetare och allmänhet. Vidare ska samarbetet möjliggöra ökad marknadskommunikation och därigenom främja företagets affärer på kort och lång sikt.

– Hösten 2015 inledde STANLEY Security ett samarbete med Svenska Skidskyttelandslaget. Samarbetet var nytt och vi kan redan efter en säsong konstatera att den sammanbinder vår strategi att öka vår synlighet och skapa stolthet för våra medarbetare och kunder, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på STANLEY Security.

Det nya avtalet säsongen 2016-2017, innebär att Stanley Black & Deckers starka varumärken STANLEY, STANLEY Security och DEWALT bland annat kommer att få exponering av sina logotyper i olika mediesammanhang samt på aktiva atleter i A-landslag, Utvecklingslandslag samt JVM-lag. Efter förra säsongen fick STANLEY Security mycket positiv feedback och vi vill fortsätta på denna linje av exponering och visa att företaget satsar på våra svenska atleter.

– Sverige ska vara världsledande i skidskytte, vilket bland annat innebär att vi ska ha svenska skidskyttar i världstoppen, säger Ingemar Arwidson, Generalsekreterare på Skidskytteförbundet. Varje dag kämpar våra landslagsåkare med målsättningen att slåss om medaljer på hemma-VM 2019 i Östersund.

STANLEY Sverige ser fram emot det fortsatta samarbetet och önskar naturligtvis våra svenska skidskytteatleter stor framgång under kommande säsong.

Visa alla nyheter