SkogsMaskindagarna tillbaka maj 2018!

Nära 200 företag ställde ut och totalt 5.200 personer besökte SkogsMaskindagarna i Karlskoga när den genomfördes förra året.

SkogsMaskindagarna tillbaka maj 2018!

09 februari 2017

Den stora skogsmässan i Karlskoga, SkogsMaskindagarna, återkommer som planerat 2018. Nu är också datumet spikat. - SkogsMaskindagarna var redan från start tänkt att återkomma vartannat år. Och i dagarna har vi beslutat att det för 2018 blir den 18-19 maj som gäller, berättar Sten Lilja på arrangerande Looping Event AB.

Efter premiären i juni 2014 fick mässan på Karlskoga flygplats ett mycket gott betyg från såväl utställare som från besökare. När man slog upp grindarna i somras för andra gången, fanns nära hela 200 utställare på plats!
- Ryktet om en väl genomförd första mässa spred sig snabbt. Vår då unika kombination med att arbeta med utställare både inom skogsbruk och transport uppskattades mycket, berättar Sten Lilja.
Det något annorlunda valet att genomföra mässan på ett flygfält istället för ute i skogen väckte inledningsvis en del frågor. Men något negativt har valet inte inneburit. Tvärtom. Resultatet har blivit ett kompakt och lättöverskådligt mässområde. Det är enkelt för utställarna att nå och ställa i ordning sina montrar och smidigt för besökarna att parkera.
-Från flera erfarna mässutställare har vi fått höra att SkogsMaskindagarna är den i särklass smidigaste och bästa mässan de deltagit i. Det värmer naturligtvis, säger Sten Lilja.
-Vi ska också ha klart för oss att Karlskoga har en mycket bra geografisk placering. Värmland är ett av våra stora skogslän. Och inom en radie på bara 20-25 mil når vi enormt mycket människor som arbetar inom eller har intresse av näringen, menar Sten Lilja som ser fram emot 2018 med stor tillförsikt.

 

Visa alla nyheter