Japansk maskintillverkare söker svensk återförsäljare på MaskinExpo

Morookas bandgående dumper MST-2200VDR, har en maxlast på 11 ton och tar sig fram överallt.

Japansk maskintillverkare söker svensk återförsäljare på MaskinExpo

03 maj 2017

Den japanska dumpertillverkaren Morooka kommer till MaskinExpo i maj. Syftet är att visa upp företagets bandgående dumprar - och att hitta en svensk återförsäljare.

- Vi har valt att Sverige-lansera Morookas bandgående dumprar på Maskin Expo, säger Marius Carstea, försäljningschef på Morooka Europe.

- På mässan premiärvisas två av de mest populära modellerna i Europa. Den bandgående dumpern MST-2200VDR, med en maxlast på 11 ton, är en modell som tar dig fram överallt och gör ditt arbete mer effektivt. Vi visar också en kompakt modell, MST-300VDR med en maxlast på 2,5 ton som är perfekt för trånga arbetsytor.

Det japanska företaget Morooka satsar på den europeiska marknaden och öppnade i slutet av april ett helägt dotterbolag i Tyskland för att stötta försäljning och eftermarknad i Europa. Inför öppnandet av det nya dotterbolaget skickade företagets VD, Mr Morooka, en hälsning:

- Vi kommer att göra vårt yttersta för att uppfylla våra värdefulla kunders förväntningar i Europa dit vi exporterar maskiner sedan mer än 20 år tillbaka. Vi skulle uppskatta att få våra kunders fortsatta stöd även i framtiden och hoppas vi kan fortsätta att tjäna dem under de år som kommer.

Mer information om företaget och dess produkter:
www.morookaeurope.com och www.morooka.com

För mer information om Morooka, kontakta försäljningschef Marius Carstea, +49 61529778-13, m.carstea@morookaeurope.com

Visa alla nyheter